PaasbosTraining

Beste Leden,

In de verte horen we terug de paasklokken komen, wat wil zeggen dat onze jaarlijkse PaasbosTraining in het Tillegembos nadert. Dit jaar niet op pasen zelf maar een weekje later.

Deze activiteit is toegankelijk voor zowel de leden van Meikyo als Seigyo. Er is uiteraard geen les in de zaal die dag.

Op zondag 16-apr-2023 verwachten we iedereen paraat in sportkledij (geen KIMONO'S) om 9u45 op de parking van het Tillegembos (zijde Wittemolenstraat). 

We vertrekken namelijk stipt om 10u en aankomst is voorzien rond 11u15 aan de trekkershut dicht bij de vijver (zie plan op volgende pagina). Daarna trakteren we nog met een natje en een droogje. Voor het ophalen is de parking aan de zijde van de Tillegemstraat dus dichter. 

Ouders, broers of zussen die zich geroepen voelen om mee te lopen, zijn meer dan welkom.

Zoals elk jaar voorziet de paashaas iets lekkers voor de kleinsten dus graag op voorhand inschrijven ahv het formulier. Zo kunnen we genoeg zoets voor de kinderen voorzien. Inschrijvingsformulier PaasbosTraining

Nu alleen nog hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn. Mocht het pijpenstelen regenen dan spreekt het voor zich dat de training helaas wordt afgelast. Bij twijfel zullen we in de facebookgroep plaatsen of het al dan niet doorgaat of je kan bellen naar Sensei Bart 0477/194818.

 

Sportieve groeten

 

Sensei Bart

Sensei Pieter